Velkommen til Saxogården

 

Kontakt Saxogården

Kontor: 29864637

Vuggestuen: 52108229

Børnehaven: 27144402

Saxogården er en selvejende integreret institution med en lang historie og mange traditioner – og med en dynamisk og engageret personalegruppe. Her er højt humør og højt til loftet – vi ser hellere muligheder end begrænsninger.

Vi har i alt 102 børn fordelt på vuggestue og børnehave. Børnene er fordelt på to etager, og vi har en stor, nyrenoveret legeplads, som vi deler med naboinstitutionen.

I Saxogården er nærvær, omsorg og gode relationer i højsædet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at støtte børnene i deres lege og hjælpe dem til at danne venskaber og løse konflikter. Vi tror på, at vi på den måde kan bidrage til at udvikle børnene til at blive selvstændige og sociale mennesker, som er godt klædt på til at indtage resten af verden.

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.